Välkommen till nya hemsidan

Som du säkert sett vid det här laget har Svensk Magisk Cirkel äntligen en ny hemsida. Förutom att den är finare att titta på och förhoppningsvis mycket enklare att navigera, bör den också fungera bra mycket bättre på mobiltelefoner och andra små skärmar.

Viktigt: För att logga in behöver du välja ett nytt lösenord. Klicka på ”Logga in” längst upp till höger och sen ”Glömt lösenordet?” och ange den mailadress du angav när du blev medlem i SMC. Om du inte vet vilken adress du använde, eller på annat sätt inte har möjlighet att återställa lösenordet själv, hör av dig till webbansvarige på markus.magnuson@gmail.com för vidare hjälp. Notera också att användarnamnet du loggar in med nu är mailadressen istället för ”förnamn efternamn” som tidigare.

Som alltid är fallet när hemsidor byts ut kommer det säkert finnas ett och annat småtrassel. Om du skulle stöta på något sådant, skicka gärna ett mail till samma adress som ovan med information om problemet så ska vi försöka lösa det omgående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *