Kommande evenemang hos Moderna Illusionisters Cirkel

Moderna Illusionisters Cirkel låter meddela att deras höstprogram tagit form. Det första medlemsmötet äger rum den 3 september på Hemgården i Norrköping där kvällens värd är Tim Star.

Mot mitten av september gästar den kanadensiske artisten och uppfinnaren Christopher Taylor och håller både en workshop och en lecture. Taylor är bland annat lärare hos Jeff McBrides trolleriskola i Las Vegas. Du kan läsa mer på taylorimagineering.com/lectures

Mer information om samtliga dessa evenemang, och givetvis även om Svensk Magisk Cirkels egna höstverksamhet, hittar du under Kalendarium. Glöm inte att du också kan prenumerera på kalendariet genom att klicka på ”Exportera Kalendarium” längst ner på sidan, så att du inte missar några magiska händelser framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *