Klicka här för att påbörja en ny medlemsansökan

För att bli medlem i Svensk Magisk Cirkel krävs att du har ett genuint intresse för magi och att du önskar att utveckla dina färdigheter. I samband med att du vill bli medlem lovar du också att inte avslöja några magiska hemligheter samt att du tagit del av föreningens stadgar.

Medlemsavgiften är 400 kr för seniorer, 300 kr för pensionärer och 250 kr för juniorer (under 18 år).

Betala medlemsavgiften

OBS! Oavsett vilket betalningssätt du väljer, märk betalningen med ditt för- och efternamn och gärna mobiltelefonnummer så att betalningen kan matchas mot medlemsförteckningen.

Du kan betala in medlemsavgiften till PlusGiro-konto: 25 38 84-1

Ett alternativ är att betala via PayPal:Vad innebär ett medlemskap?

Som medlem i Svensk Magisk Cirkel får du, förutom möjligheten att lära känna likasinnade, även en rad andra saker. Läs mer under Verksamhet.

Hur vet jag om jag är tillräckligt duktig?

Det är svårt att berätta vad du skall kunna göra. Naturligtvis tar vi hänsyn till sådant som ålder och hur länge du hållit på, men allmänt kan vi säga att du måste ha nått längre i ditt trolleri än den första trollerilådan.

Den bästa källan till kunskap finns faktiskt i bokhandeln och på biblioteket.
Svensk Magisk Cirkel är medförfattare till en bra bok som heter ”Trolleri som hobby”. Andra bra böcker är ”Close-Up”, ”Sällskapstrolleri”, ”Magiska kuperingar och falskräkningar”. På nätet kan man söka efter trolleri på de svenska och utländska sajterna.

”Trollare och andra underhållare” handlar om olika underhållningsartister – främst trollkarlar, ficktjuvar, buktalare, ballongskulptörer, fakirer, tankeläsare, eldslukare, hypnotisörer, utbrytarkungar, svärdslukare. Boken är skriven av Christer Nilsson som även har hand om Sveriges Magiarkiv, ett museum över magiker förr och nu. Alla böckerna är på svenska och är utgivna av Spektra.

På internet finns det massor av sidor som handlar om trolleri. Prova till exempel att besöka John Houdis trolleriskola där du kan lära dig trick via video on-line.

Läs en bok, använd mycket tid och fantasi till att hitta den riktiga trollkonstnären inom dig och du är på god väg!

Bibliografi över svensk trollerilitteratur